​Mission, mission værdi​

​Mission

Vores mission er at skabe værdi for kunden. Det gør vi gennem samarbejde, dialog og rådgivning. En enkel proces med udgangspunkt i kundens behov sikrer økonomisk attraktive løsninger, uden at gå på kompromis med kvalitet indenfor design, grafiske løsninger, tryksager og online løsninger.

”når vi henvender os til kunder er det, fordi vi mener, vi har noget at bidrage med – ganske enkelt”

Vision

H graphic målsætning er at vi i samarbejde med kunden vil opnå den bedste økonomiske og mest fordelagtig løsning, gennem kommunikation og rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vi vil lytte til kundens behov, levere kvalitet og have en god langvarig relation til vores kunder.

På den måde vil vi være markeds bedste tilbud på jeres løsning.

Værdi

H graphic vil hele tiden udvikle sig og dets medarbejdere, samtidigt er medarbejderne med deres erfaring også med til at bidrage til en god og sund udvikling. Vi vil på den måde være opdateret på nye løsninger og muligheder og dermed skabe mest mulig værdi for vores kunder.


Det har stor værdi for H graphic at have en god og langvarige relation til vores kunder og leverandører. På den måde vil vi fremstå som en helhed og ikke en enkelthed, det opnår vi ved en god dialog, et højt serviceniveau samt et tæt og ærligt samarbejde med øje for nye ideer og udvikling.

Vi tror på at man med ærlighed opnår tillid og gode langvarige relationer. 

            H graphic ApS       /       Gåsesvinget 14       /       8410 Rønde     /       Tlf.: 86 22 66 06​​ /        E-mail: info@hgraphic.dk