Design​

Vi vil gøre Jeres idéer til virkelighed

H graphic er løsningen for jer som ikke har brug for et dyrt reklamebureau. Vi sætter en dyd i kommunikation, synlighed, behov og skabe merværdi for jer.

Grafisk design dækker over en lang række løsninger, der alle er med til at skabe sammenhæng og konsistens i markedsføring af virksomheden. Skal man markedsføre sig effektivt er det vigtigt med et ensartet udtryk, så modtageren ikke er i tvivl om, hvem afsenderen er.

Kampagneudvikling

Vi rådgiver på alle niveauer inden for strategisk markedsføring, kreativ kampagneudvikling og produktudvikling. Vores nysgerrighed gør, at vi konstant undersøger mulighederne for nye veje til jeres kunders hjerter.

Markedsføring

Lad os give din markedsføring et grundigt eftersyn - vi tjekker dine tryksagers relevans, om kvalitet er i orden, får I nok for pengene, om jeres firmaprofil er gennemført og meget mere og efterfølgende kommer vi med forslag til optimering.


Samarbejde med H graphic er nemt – I undgår ærgrelser, tingene ¬bliver gjort til aftalt tid og altid med godt humør. I får en rød tråd og den synlighed I ønsker til jeres virksomhed.

I kan naturligvis ‘stå af og på’ hvor I vil i processen, og nøjes med at købe det, I har behov for: Sparring, en god ide, rentegning, tekst, produktionsstyring, tryk - eller en totalløsning.


H graphic er en lille, effektivt full-service virksomhed med stor erfaring. Vi gør en dyd ud af at være en ‘praktisk gris’, som kan fixe alt og hjælpe lige nøjagtigt dér, hvor behovet er - uden at det behøver være raketvidenskab og koste spidsen af en jetjager!

Vi er kreative, grafiske fagfolk, der har et omfattende og effektivt leverandør netværk - så fleksibilitet, kvalitet, service og pris er i orden.​

            H graphic ApS       /       Gåsesvinget 14       /       8410 Rønde     /       Tlf.: 86 22 66 06​​ /        E-mail: info@hgraphic.dk